Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş elini taşın altına koyarak Düzcespor’u Bölgesel ligden 3.lige çıkardı ve 3. Ligde takımın yanında olmaya devam etti. Düzcespor takımı sadece Düzce Belediye Başkanı’nın gayretleri sonucunda ayakta kalmaya çalışıyor. Düzceli İş adamlarını takıma sahip çıkmıyor. Tüm bu gelişmeler Düzcespor’lu oyuncular 3 aydır maaş alamadıkları gibi son iki maçın primleri de verilmedi.

Düzcespor oyuncularından Kaleci İbrahim Karaca, Santrafor Murat Akgül, savunma oyuncuları Hüseyin Böyük ve Umut Gedik’in gitmek isteğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Oyuncuların talebine yönetimin nasıl bir karar vereceği bilinmiyor.  Bu oyuncuların yanı sıra geçen sezon attığı gollerle Düzcespor şampiyon olmasında katkısı olan golcü Murat Aydın ile pek fazla forma şansı bulamayan Bünyamin’in alacaklarına karşılık bonservislerinin verilerek serbest bırakıldı. Öte yandan Düzcespor Teknik Direktörü Semih Yuvakuran’ın da en az 4 oyuncuyu takıma kazandırarak takımın boy ortalamasının yükseltilmesi için çalışma yaptığı öğrenildi.

Santrafor Murat Akgül ilk yarıda filelere 10 gol gönderdi. Bu takımlar; Zonguldak Kömürspor, Erzin Belediyespor, Bursa Nilüferspor, Arsinspor, Silivrispor, Maltepespor, Düzyurtspor,Turgutluspor,Yeşil Bursa ve Cizrespor .Hüseyin Böyük 1989 doğumlu liglerde 3.lig’te 149 maç,2.lig’te 32 maç, U 21 de 29 maçta forma giydi. Toplam 15 golü bulunuyor. Kaleci İbrahim Karaca 3.lig’te 53 maç,2.lig’te 46 maç forma giydi. İbrahim Karaca 1987 doğumlu. Çok tecrübeli oyuncu Umut Gedik 3.lig’te 182 maç,2.lig’te 85 maç Bal liginde 25 maç forma giydi. Umut Gedik 1984 doğumlu.

Spor Servisi