Maça konuk ekip Bursa çok iyi başladı. Yabancı oyuncuları Caceres ile üst üste sayılar bulan Bursa bir anda 6-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra takımımız oyunu biraz olsun dengelese de Bursa ekibi diğer yabancısı Metodi'nin de devreye girmesi ile farkı artırarak sürdürdü. Bu seti 25-15 konuk ekip Bursa kazandı ve maçta 1-0 öne geçti.

2.sete muhteşem bir başlangıç yapan bu sefer Düzce Belediyespor oldu. Aradaki farkı 6 sayıya kadar çıkaran ekibimiz üst üste servis hataları ile rakibin sete ortak olmasına engel olamadı. Son toplara berabere girilen sette son anlarda konuk  ekipte Esat ve Metodi çok etkili oldu ve seti 25-21 Bursa ekibi kazandı. Maçta Bursa 2-0 öne geçti.

3.sette Düzce Belediyespor ve Murat Çakmak fırtınası esti. Rakibine hiç şans vermeyen Düzce Belediyespor bu seti 25-11 kazanarak maçı 2-1 e getirdi.
4.sete iyi başlayan yine takımımız olsa da konuk ekip yabancı oyuncularıyla oyunu tekrar dengeledi. Setin sonlarına beraberliklerle girilirken son anlarda daha az hata yapan takımımız bu seti 25-22 kazanarak maça 2-2 lik dengeyi getirdi.
Kazananın belli olacağı ti-break setine Düzce Belediyespor süper bir başlangıç yaparak 3-0 öne geçti. Konuk ekip Bursa'da Caceres ve Metodi blokları oyunu dengeledi. Son toplara girerken Bursa üst üste kritik 2 blok sayısı daha kazanarak 2 farklı öne geçmeyi başardı. Son toplarda topu dışarı atınca konuk ekip Bursa bu seti 15-11 kazandı.

Bu sonuçla Bursa Büyükşehir Belediyesi maçtan 3-2 galip ayrıldı.Düzce Belediyespor takımı ise oynadığı oyunun hakkını alamadı.