Yapılan organizasyonların çok yetersiz olduğu üzerinde duran Aydınpınarspor Antrenörü Adnan Özel, maç saatlerinin ve programlarının belli olmadığı yönündeki şikayetlerini dile getirerek, bu yüzden rakiplerini izleme fırsatı da bulamadığını belirtti.

ASKF yönetiminde olup ta kulüp idarecisi olan kişilerin, maçlara gelip saha içerisinde sadece kendi takımlarının müsabakalarında boy gösterdiklerini ifade eden Özel, ayrıca hakemler üzerinde etki yapmaya çalışıldığını da vurguladı. Hakemlerin görevlendirilmesi ile ilgili olarak da düşüncelerini açıklayan Özel, tecrübeli hakemlerin yan hakemlik verildiğini, tecrübesiz hakemlere ise orta hakemlik görevinin verildiğini söyledi. “ Gözlemcilere de bu durumu sorduğumuzda tecrübe kazanıyorlar şeklinde cevap alıyoruz.” diyerek gözlemciler hakkında da dert yanan Aydınpınarspor Antrenörü Adnan Özel ,gözlemcilerin yan sahada görev yapması gerekirken Düzcespor'un maçına gittiklerini belirtti.

A Gençler Ligi içinde açıklamalarına devam eden Adnan Özel, kendilerine maç günü haber verildiğini söyleyerek, takımı aynı gün toplamanın zor olmasından yakındı. Takımda Kirazlıspor maçında elmacık kemiği kırılan Aykut'un sakatlığı devam ediyor. Genç bir takım olan Aydınpınarspor'da oyunculara tecrübe kazandırılmaya çalışılıyor.