Teknik sorumlu Abdullah Özenir Düzcespor'un Alt yapısı ile ilgili aklım sırrım almıyor buna çok üzülüyorum dedi. İnsanlar bu alt yapıya nasıl karşı çıkıyor anlamış değilim diyen Abdullah Özenir Düzce gençliğine yazık olduğunu ve cinayet işlendiğini dile getirdi.
Özenir Düzcesporun Akedemi liginin Düzcespor için çok önemli olduğunu ve futbolcuya hedef göstermek gerektiğini ifade etti. Düzcesporun mutlaka Akademi ligine girmesi gerektiğini belirten Özenir Seçkin, Hayati,Serdar,Ömer,Şhabe,Cüneyt,Mustafa,Yavuz,Erhan,Adnan, gibi bir çok ismin Düzcespor formasını giydiğini ve takım kaptanlığı yaptıklarını ifade etti.Düzce Belediye Başkanları Mehmet Keleş ve İsmail Bayram'ın Düzcespor'a sahip çıktığını ama gençlerimizin uçup gittiğini söyledi.
Özenir yeni gelen Valimiz Ali Fidan'ın Düzce sporuna sahip çıktığını ifade ederek önceki Valililerimizin Düzce'de staj yaptıklarını ve bu staj sonunda daha iyi yerlere gittiğini ifade etti.
Nurettin Zafer stadındaki oturma yerinin şimdi başka spor alanına çevrildiği ve üzerine sanki başka yer yokmuş gibi Düzce Gençlik spor İl müdürünün burayı başka bir spor alanı haline getirdiğini belirten Abdullah Özenir kışın oturacak yerin ve misafirleri ağırlayacak yerin kapatılmasının yanlış olduğunu söyledi.
Bu bizi yönetenlerin acizliği ve suçudur dedi. Teknik sorumlu Abdullah Özenir Demek ki Düzce Gençlik spor il müdürü buraya çok kuvvetli gelmiş ki kimse bir şey yapmıyor diye ifade etti.