2-1 Müsabakaya Özsüt Avlayanspor daha baskılı futbol ile başladı. İki kanattan getirdiği toplar sonucunda ilk 15 dakika Aydınpınmarspor kalesine gol atamadı.20.dakikada Sudan, güzel bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.Golden sonra Aydınpınarspor rakip kalede baskısını hissettirdi.35.dakikada ortaya ters vuruş yapan  Özsüt Avlayanspor oyuncusu Ercan kendi kalesine gol atarak durumu eşitledi.

 

 40.dakikada gelişen atak sonucunda Ferhat Özsüt Avlayanspor'u 2-1 öne geçirdi.İlk devre bu skor ile bitti.İkinci yarıda iki takımda  açık futbol oynadı.Top bir o kalede bir bu kalede olunca taraftarlar heyacan dolu müsabaka seyrettİ.65 ve 75.dakikalarda Aydınpınarspor Özsüt Avlayanspor girdiği pozisyonları değerlendiremedi..İlerleyen dakikalarda iki takımda gol atamayınca müsabakayı Özsüt Avlayanspor 2-1 kazandı.

 

 Müsabakadan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Özsüt Avlayanspor Teknik sorumlusu Özcan Orhan;‘ İyi bir galibiyet aldık. bu galibiyet bize hayat verdi‘ dedi.Orhan oyuncularının bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirtti. Bu düşünceyle sahaya çıkıldığını dile getiren Orhan, “bunun sonucu galibiyet oldu.“ifadelerini kullandı. 

SPORSERVİSİ