Kenan Öztürk, Altındağ Belediyespor maçının sonucu için çok üzüldüklerini belirterek, “Ummadığımız beklemediğimiz bir sonuç aldık bu bizi üzdü. Hem bizi hem takım arkadaşlarımızı çok üzdü” dedi.

Genç Teknik Adam Sultanbeyli maçını kazanarak galibiyet serisinin başlangıcı olacağına inandığını beyan ederek, “Sultanbeyli geliyor o da çıkışta olan bir ekip. Bu maçı kazanıp Allah’ın izniyle bir seri başı yapmak istiyoruz. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız” dedi.

Takımdaki iki futbolcunun sakatlığı haricinde tam kadro olarak çalıştıklarını ve devre arasına iyi bir yerde girmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Kenan Öztürk, “Şuanda iki tane sakatımız var. Salih biliyorsunuz ayağında problem var. Dizinden geçen seneden çapraz ameliyatı olmuş o toparlayamadı. Ersavaş’ın bir problemi var üç gün sonra bizimle idmanlara çıkacak. Yaklaşık bir 10 gündür takımla birlikte çalışmıyor. Onun dışında bir eksiğimiz yok. İyi bir takımımız var tabi ki eksiklerimiz var. Eksiklerimizi ne kadar kısa sürede giderebilirsek gidereceğiz. Devre arasına iyi bir yerde girmek istiyoruz.” dedi.
 
Spor Servisi