Düzcespor Teknik Direktörü Ekrem Al, sözlerine Kızılcabölükspor maçını değerlendirerek başladı. “Oyuncuların mücadelesinden memnun olduğunu belirtmek isterim. Müsabakaya kazanmak adına çıktıklarını oyunda ilk bölümlerinde etkili olamadıklarını ilk yarı itibariyle 2-3 pozisyonumuz var ama çok net değildi. Attığımız golü ben uzakta olduğum için göremedim ama görenler golün nizami olduğunu söylediler. İkinci yarı sahada ne yaptığını bilen bir takımımız vardı. İleride top tutmayı başarınca daha iyi oynadık. Golü attıktan sonra net iki üç pozisyonlarımız vardı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha baskılı futbol oynamamıza rağmen gol yollarında başarılı olamadık. Aslında kazanmamız gereken bir müsabaka oldu.  takımımız psikolojik travma yaşamış,  geçmişten gelen olumsuzlukların baskısı vardı. Oyuncularım üzerlerinden atınca daha iyi olacak. Alınan her puan çok. Önemli ligin üstünde olan bir takım ile oynuyorsunuz aldığımız 1 puan kıymetli”dedi.

Düzcespor Teknik Direktörü Ekrem Al takımın ileride daha iyi oyun ve mücadele edeceğini söyleyerek bu doğrultuda tesiste birliktelik oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Taraftarın maçta ceza nedeniyle olmamasını değerlendiren Al, “Maçta taraftarın olmaması tatbiki kötü bir durum. Baskı yaptığımız zamanlarda taraftar bizi daha çok ateşleyip müsabakayı kazanmamıza yardımcı olabilirdi. Bundan sonra her şeyin daha iyi olması için Düzce’de tek yürek olmamız gerekiyor. Basını, taraftarı bir olup bulunduğumuz kötü yerden ayağa kalmamız için her kesimin yardımcı olmasında fayda var. Bu takım taraftarın takımıdır toplumda parçalanmaya kalkarsak Düzce’ye bir şey kazandırmaz” ifadelerini kullandı.

Spor servisi