Kaynaşlı Kaymakamlığı Kaynaşlı Birinci Bolu Dağı Bisiklet Yarışması, düzenlenen programla gerçekleştirildi. Yarışmaya ilçe genelinde 76 yarışmacı katılırken yarışma küçükler ve büyükler olmak üzere iki kategoride düzenlendi. Berceste mevkiinden başlayan bisiklet yarışması Kaynaşlı İlçe merkezi civarında son buldu.

Büyük rekabete sahne olan yarışmada küçükler kategorisinde Fatih Katan Birinci, Erdem Altundal ikinci ve Osman Arapoğlu üçüncü olurken büyükler kategorisinde Ersin Öztürk birinci, Yasin Kazan ikinci ve Salih Yerli de üçüncü oldu.

Yarışmada büyükler kategorisinde birinciye bisiklet, madalya, çeyrek altın, esofman takımı ve başarı belgesi verilirken ikinci ile üçüncüye de çeyrek altın, madalya, eşofman takımı ve başarı belgesi verildi.

Küçükler kategorisinde dereceye giren yarışmacılara da başarı belgesi, bisiklet kaskı ile bisiklet malzemeleri verildi. Yarışmaya katılan yarışmacıların tamamına ise katılım belgesi verildi.

Yarışma sonrası yarışmayı değerlendiren Düzce Valisi Bülent Kılınç, bu tür etkinliklerin çocukların gelişmesi için önemine değinerek diğer branşlarda da etkinlikler düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.