Bolu'da Türkiye Şampiyonasında Düzce'yi temsil eden U-15 Düzce Belediyespor takımı gruptan çıkma müsabakasında diğer grubun birincisi Ankara Balgat ile karşılaştı. Şampiyonada başarılı bir performans ortaya koyarak bir galibiyet bir beraberlik alan Düzce Belediyespor Ankara Balgat'a penaltılarla 5-4 yenilerek elendi.

Bolu Karaçayır Sahasında saat 11.00'da oynanan müsabakaya Düzce Belediyespor kontrollü başladı. Ankara Balgat spor 15.dakikada ani geliştirdiği bir atakta golü bularak 1-0 öne geçti. Bu golden sonra sabırlı oyununu ayağa bol pas yaparak sürdüren Düzce Belediyespor'un yaptığı ataklar sonucunda bir şutu üst direkten döndü. Düzce Belediyespor ilk devreyi 1- 0 mağlubiyetiyle kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Düzce Belediyespor yaptığı ataklardan eli boş döndü. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta karşılaşmanın hakemi 4 dakikalık uzatma gösterdi. Uzatma dakikalarında Metehan ceza sahasının dışından çok sert şutla Düzce Belediyespor'un beraberlik golünü attı.

Müsabaka 1-1 biterek uzatmaya gitti. Maçın uzatma dakikalarında iki takımda kontrol oyunu tercih etti. 10 dakikalık iki uzatma devresinde gol olmayına müsabaka 1-1 sona ererek penaltılara kaldı. Penaltılar sonucunda Düzce Belediyespor 5-4 yenildi. U-15 Düzce Belediyespor ortaya koyduğu performans gelecek için umut verdi.

Haber:Y.SEVER