Düzcespor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları bir nebze olsun gidermek amacıyla yönetim kurulu tarafından düzenlenen eşya piyangosu bilet satışları hızla devam ediyor.
Son model sıfır km de bir otomobil, iki adet motorsiklet çeşitli beyaz eşyaların verileceği piyangonun biletleri beş liradan satılmaya devam ediyor.
İl merkezinde ve ilçelerdede devam eden bilet satışlarına sporseverlerin yanı sıra vatandaşlarında ya çıkarsa umuduyla büyük ilgi gösteridiği öğrenildi.
Gösterilen ilgiden oldukça memnun olan yönetim kurulu “Düzceliler Düzcesporunu asla yanlız bırakmaz diye düşünmüştük. Yanılmadığımızı görmek bizleri çok mutlu etti. Bu zor günleri taraftarlarımızın, futbolseverlerin ve vatandaşlarımızın desteği ile hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.” dediler.
Diğer yandan Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren kırmızılı lacivertli ekibimiz son çalışmasını Salı günü yaptı.
Nazilli Belediye takımını 1-0 yenen Düzcespor ikinci hazırlık maçıda Tepecik Belediyesporla karşılaştı ve maç karşılıklı atılan ikişer golle 2-2 sona erdi.
Düzcespor Çarşamba günü gelecek ve yeni transferlerin lisans işlemeni yapacaklar.
Bilindiği gibi kırmızı lacivertliler Pazar günü ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasını deplasmanda Gölcüksporla oynayacak.