“Bu ligin oyun tarzına uyan oyuncularımız var “
“Bergama maçı bizim açımızdan zor bir maçtı” diyerek söze başlayan kaptan Sabutay Bayülken “ Bizi yendikleri takdirde kümede kalma şanslarını yükselteceklerdi. Maçta yüklendiler ama dışarıda bizim oynadığımız oyun tarzı bu ligin oyun tarzına uyan oyuncularımız var. İsmail, Enver, Talha, Aybars olsun hızlı arkadaşlar oldukları için arka tarafta boşluk bulduklarında gol bulabiliyoruz. İçeride ise gelen takımlar bize karşı kapanıyor gol bulmakta zorlanıyoruz. Aslında içeride dışarıda oyun tarzımız çok değişmiyor.  Hem lider hem de düşme potası altında aramızda pek puan farkı yok” dedi.

“ Büyü ve Tılsım Bozulmaz İnşallah ”
“Aslında yukarıyı da hayal edebiliriz” diyen Sabutay görüşlerini şöyle sürdürdü “buna karar verecek olanlar Düzce’nin önde gelen insanlarıdır, taraftarlarımızdır. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Bu hafta da stadın dolmasını istiyoruz. Maç başlamadan evvel gelip onlarla ısınmaya çıkarsak daha iyi coşkuyla maça başlayacağımızı düşünüyorum. Maçı ateşleyen ve maça konsantre olmamıza nedeni taraftardır. Taraftarı itici bir güç olarak istiyoruz, bu desteği istiyoruz. Maddi anlamda da ilin önde giden insanlardan desteği istiyoruz. Umarım maçı alırız içeride puan gelmiyor dışarıda geliyor gibi dedikoduları da kapatmış oluruz. Ligin ilk yarısında sıkıntılı zamanlar geçti diyelim. Devre arası kampa gidemedik. Belki de bu bizim daha da çok kenetlenmemize neden oldu. Burada daha kötü günler yaşayabilirdik. Arkadaşlarla oturduk konuştuk.  Bu arkadaşlar gerçekten birşeyler başarıyorlar. İnşallah bu büyü tılsım bozulmadan bu şekilde devam eder. Biz hayal kurmak istiyoruz. Bu hayali inşallah ilin önde gidenleri, taraftarımız bize yardımcı olurlar” dedi.

“Her futbolcu galip gelmek ister”
“Dışarıda iyi oynuyoruz, içeride de iyi oynamaya çalışıyoruz” tespitinde bulunan sol bek Kadir Yazıcı “ kısmetsizlik oluyor bu hafta düzeleceğine inanıyorum. Çok iyi takımımız var inşallah bu galibiyet serileri devam eder. Her oyuncu burada galip gelmek isteyelim. Alibeyköy maçında evimizde galibiyet için oynayacağız. Hedefimiz play-off şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. İleriki haftalarda daha iyi Düzcespor izleteceğiz. Taraftarımız her zaman bize destek oldular bundan sonra da olurlarsa daha güzel günler bizi bekliyor” dedi.

“Bu Periyottan İyi Çıktık”
“Beş maç 11 puan çok iyi”  görüşünde olan sağ bek Enver Ayyıldız “ kazandığımız maçlar her ne kadar alt sıralarda olan takımlarda olsalar gerçekten sonuna kadar zorlayan ve son kurşununu atan takımlar. Bu haftaya kadar Bergama takımı 12 puan toplamış ama adamlar bize can havli ile saldırıyorlar. Bu periyottan gerçekten iyi çıktık. Şimdi önümüzde çok zorlu bir periyot var. İç sahada yaşadığımız şansızlığımızı Alibeyköy maçı ile kırıp üç puanı taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. İç saha da puan kaybının nedenini arkadaşlarla günlerce tartıştığımız oluyor ama bir şey çıkaramıyoruz. Belki de biran önce sonuca gitmek seyircimizi mutlu etmek istememiz içeride kemer maçı 1-0 geriye düştük doksanda attık” dedi

“Bir Puanın Önemi ligin sonuna doğru ortaya çıkacak”
“Taraftarlarımız bize kızmakta haklılar” şeklinde açıklamasında bulunan Enver Ayyıldız “ bakıldığında bu ligde bir puanın önemi ligin sonlarına doğru ortaya çıkacak. Bundan üç sene evvel bir puanla play off’u kaçırmıştık. Geçen sene Ofspor ile aynı puanda play off’a gittik. İkili averajda biz daha iyiydik. Bir puan olsun bizim olsun diyoruz. Artık maç vermek istemiyoruz. Bu da Alibeyköy maçı ile güzel bir başlangıç olacak“ dedi.

SPOR SERVİSİ