Aydınpınarspor-Akçakocaspor: 1-1 

Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda Aydınpınarspor Akçakocaspor müsabakası 1-1 sonuçlandı. Aydınpınarspor ve Akçakocasporu U-17 müsabakasında Aydınpınarspor 35.dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarıda kalesinde gördüğü gol ile müsabaka 1-1 sonuçlandı.

Düzce İdmanyurdu-Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı: 2-2

Düzce İdmanyurdu U-17 Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı U-17 takımları arasında oynanan müsabakada haken hataları yaşandı. Kırk dakikalık iki devre sonucunda oynanan U-17 müsabakalarında  Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı 10. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıda bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda Düzce İdmanyurduspor  55. ve 62. dakikalarda iki gol atarak 2-1 öne geçmeyi başardı. Müsabaka böyle bitecek derken 80+4 de yapılan faul sonucunda Sis Yalıtım Kuzey yıldızı takımı bir gol attı. Maçın hakemi gol verince Düzce İdmanyurduspor oyuncuları uzun süre maçın hakemine itirazda bulundular.İtiraz sonuç vermeyince 80+5 de maçın hakemi yanlış bir penaltı kararı verdi.

Penaltıyı kullanan Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı oyuncusu topu dışarı yollayarak takımının galibiyetten etti. Müsabakanın son düdüğü ile maç 2-2 sonuçlandı. Maçtan sonra haber merkezimize değerlendirme yapan tecrübeli Teknik sorumlu Yaşar Kaviloğlu maçın hakemi çok genç olmasından dolayı zaman zaman böyle hatalar olduğunu söyledi. 

Spor servisi