Düzce deplasmanlı A Gençler play off maçlarında Düzce Belediyespor ile Düzcespor takımları Nurettin Zafer stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın galibi 1-0’lık skor ile Düzce Belediyespor takımı oldu. Fakat maçta ve maç sonunda yaşanan olaylar karşılaşmayı gölgede bıraktı.

Maça Düzcespor takımı iyi başladı. Oyundaki baskısını arttıran Düzcespor takımı rakip kaleyi zorlamaya başladı. Fakat Düzce Belediyespor daha baskın oynayarak 15. dakikada Lokman ile ol buldu ve 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımda karşılıklı ataklarını sürdürdü. Ancak iki takımdan da gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Düzce Belediyespor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

2. devre de ise 1-0 mağlup durumda olan Düzcespor daha atak başladı. Fakat aradığı golü bir türlü bulamadı. Daha sonra maçta aşırı derece de itirazda bulunan Düzcespor teknik direktörü Ömer Lütfü Başol maçın hakemi Şaban Hüsgünel tarafından sahadan çıkarıldı. Karşılaşma karşılıklı ataklar ile sürerken 85. dakika da Düzcespor takımından Okay 2 sarı kart görmesi sonucu oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

 Maçta başka gol olmadı ve Düzce Belediyespor takımı karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın sonunda ise iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.