İlk üçü paylaşan takımlar Yaylaspor, Karaçalıspor ve Beçispor oldu. Grup'ta birçok sürpriz sonuçlar yaşandı. Maç fazlasıyla lider olan Yaylaspor Grubun flaş takımı oldu. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Yaylaspor puan kayıplarıyla işi zora sokmaya başladı. Son hafta Beçispor'u 2-0 mağlubiyetten öne geçip 5-2 yenmesi ile liderliğe kadar yükseldi.

Bir maçı eksik olan Karaçalıspor zirve yarışını hiç bırakmadı. Lig'in ortalarına kadar aldığı başarılı sonuçlarla iddiasını sürdürdü. Lig'in ortalarında ise yaşadığı puan kayıpları sonrasında ise geriye düşmesine rağmen son haftalarda aldığı galibiyet ile tekrar iddialı hale geldi. Oynayamadığı eksik maçına rağmen zirvede ki takımlar ile aynı puanda olmayı başarabilen Karaçalıspor, son maçında beraber kalması veya kazanması halinde lider bitirebilecek.

Sezona çok iyi başlayan ve farklı skorlarla maçları kazanan Beçispor dikkati çekmeyi başardı. Grubun favorisi olan Beçispor aynı zamanda liderliğini son haftalara kadar sürdürdü. Rakipleri üzerinde etkili olan Beçispor son haftalarda kayıplar vermeye başladı. Beklemediği sonuçlar alan Beçispor son hafta Yaylaspor karşısında üstün olmasına rağmen maçı kaybetmesi ile üçüncü sıraya yerleşti. Ancak Beçispor yenilmesine rağmen play-offa katılmayı başardı.