Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Sportmence programına özel açıklamalarda bulunan Beyköy Belediyespor Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin son oynanan Yeniköyspor maçını ve transferleri değerlendirdi.

Sezonun ilk yarısında 15 puan toplamalarına rağmen ligi istedikleri yerde bitiremediklerini belirten Keskin, sezon sonunda play-offa kalabilmek adına güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmaları yaptıklarını belirtti.

“Hem kadro kalitesini hem de kadro derinliğini arttırarak 6 yeni transfer yaptık. Bu transferler hocamızın uzun süredir araştırdığı ve istediği oyunculardı. Yapılan transferlerle daha da güçlenen kadromuzdan ikinci yarıda üstün bir performans bekliyoruz. Ortasaha oyuncumuz Emre’nin sakatlığı ve tedavisi uzun sürerse yerine mutlaka yeni bir transfer yapmayı planlıyoruz. İkinci yarının ilk maçını Yeniköyspor ile oynadık. Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çıktığımız bu maçta, yeni transferlerin bir kısmı belki de ilk kez böyle bir statta oynamanın verdiği heyecanı yaşadılar. Bu nedenle kapasitelerinin altında bir performans göstermiş olabilirler. Biz yeni oyuncularımızın takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bizim için bu maçı kazanmak çok önemliydi. Tek golle de olsa kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde İscehisar deplasmanı var. Bu maç bizim için çok önemli. Bizim takımımız zayıf rakiplere karşı anlamsız puanlar kaybetti. Böyle bir hataya düşeceğimizi sanmıyorum. Yönetim Kurulu ve teknik heyet olarak futbolcularımıza bu maçın önemini anlatmaya çalışacağız. Bana göre İscehisarspor maçı bizim için dönüm maçı olacaktır. Kırılma maçı olmasını istemiyoruz. Ligi ikinci sırada tamamlamak için bu deplasmandan mutlaka üç puanla döneceğimize inanıyorum.” dedi.