Türkiye Basketbol 2. Liginde ilk yarının son haftasında oynanan maçlar sonunda ilk devre sona erdi. Temsilcilerimiz son maçlarını kazandı.
A Grubunda Hacettepe Üniversitesi lider olarak tamamladı. Trabzon Basketbol ile beraber zirveyi zorlarken son haftalarda elde ettiği liderliği bırakmadı ve ilk devre sonunda birinci olarak tamamladı. İkinci sırada Trabzon Basketbol vardı ve uzun süre lider olarak götürdüğü yarışta ikinci sıraya geriledi. Son maçlarında Hacettepe Üniversitesi Yeni Nesilspor'u 97 -78, Trabzon Basketbol Gelişim Koleji'ne 85-79 yenildi. Düzce Gençlikspor ise çalkantılarla başladığı ligde gailibiyet alamadı. Geçen haftaya kadar hiç galibiyeti olmayan Düzce Gençlikspor Finalspor'u 69-67 yenmeyi başararak sevenlerine yeni yıl hediyesi verdi. Temsilcimiz son sırada bulunuyor. Rakipleriyle de puan farkının açılması ile de işleri dahada zora soktu.
B Grubunda Olin Gençlikspor lider olarak ilk devreyi kapatan takım oldu. Sürekli liderleri takip eden Olin Gençlik aldığı başarılı sonuçlar sonunda devreyi ilk sırada tamamladı. Yeşilyurt zirve yarışında ikinci sırada ilk devreyi tamamladı. Olin Gençlik son maçında Uşak Belediyespor'u 72-61 yendi. İkinci sırada bulunan Yeşilyurt ise son maçında T.E Dağcılık'ı 84 -81 yendi. Diğer temsilcimiz Akçakoca Poyrazspor gibi uzun süre galibiyet alamadı. Ancak sezon içerisinde bu şanssızlığını Olin Gençlik karşısında kırdı ve aldığı galibiyetelerle sıralamadan kopmadı. Grup'ta ayrıca takımlar arasında belirgin bir puan farkı yok. Buda üst üste maç kazanılmasını halinde orta sıralara çıkabileceğini gösteriyor. Akçakoca Poyrazspor son maçında Pamukale Üniversitesi'ni 76-87 yenip devre arasına girdi.
Basketbol 2. liginde bir haftalık devre arasından sonra 2. yarılar başlmayacak her iki temsilcimizdede hedef 2. yarıya iyi bir başlangıç yapıp küme düşme hattından uzaklaşmak.