Birinci devrenin son maçına çıkacak olan Akçakoca Poyrazspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Ligin üst sıralarına yükselebilmek için Bursa maçı hedef maç olarak görülürken, maçtan mutlaka galibiyetle dönülmek isteniyor. İkinci devre, lig sıralamasında kendisinden altta bulunan takımlarla oynayacak olan Akçakoca Poyrazspor'da hedef bu maçları da kazanmak.

Amarikalı oyuncuyu gönderen Akçakoca Poyrazspor transfer döneminde yeni bir Amarikalı ile Türk bir oyuncu almayı planlıyor. İkinci devre sağlam bir kadro ile maçlara çıkmayı hedefleyen Akçakoca Poyrazspor, Bursa Basketbol maçını çıkış maçı olarak görüyor.

Akçakoca Poyrazspor Antrenörü Orhan Güler, Bornova Belediyespor maçına çok iyi başladıklarını ancak şanssız bir şekilde yenildiklerini ifade etti. Son periyotta kaybettiklerini belirten Antrenör Orhan Güler, hücumda kritik hatalar yaptıklarını ve kaybettiklerini ifade etti. Geçen hafta 18 Temmuz Spor salonunda Düzce seyircisi karşısına çıkan Poyrazspor, Bornova Belediyespor ile yaptı maçta galibiyeti bir sayı farkla kaçırmıştı.