Türkiye basketbol erkekler 2. lig play off maçlarında Akçakoca Poyrazspor Erdemirspor takımını ağırlıyor. Karşılaşma yarın saat:18.00’da başlayacak.

Akçakoca Poyrazspor deplasmanda karşılaştığı Erdemirspor takımını 67-64 mağlup etmeyi başardı. Kendi evinde Erdemirspor’u mağlup etmeyi başaran Poyrazspor play off maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.

Play off’a son anda kalmayı garantileyen Akçakoca Poyrazspor ilk karşılaşmasını Erdemirspor karşında alarak play off’a iyi bir giriş yaptı. Erdemirspor gibi güçlü rakibini kendi evinde yenmeyi başaran Akçakoca Poyrazspor şimdi daha avantajlı olarak kendi evinde tekrar karşılaşacak. İkinci karşılaşmasını da kazanarak aldığı galibiyeti kendi sahasında seyircisi ile paylaşmak istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan Akçakoca Poyrazspor maç saatini beklemeye başladı. Kendi evinde oynayan Poyrazspor seyircisinin desteğini bekliyor. Bu zorlu karşılaşmalar da destek bekleyen Akçakoca Poyrazspor bütün basketbol severleri takıma destek vermek için salona bekliyor.