Poyrazspor bu hafta Eyüpspor ile karşılaştı. Akçakoca Poyrazspor Hakan, Serdar, Cihan, İbrahim, Ferit beşlisiyle oynarken, rakibi Eyüpsspor ise Mehmet, Kerem, Levent, Bilal ve Jamil beşlisiyle mücadele etti. 1. Periyot karşılıklı atılan basketlerle başladı. Takımlar periyodun ortalarına kadar birbirlerine basket attırmadılar. Eyüpspor periyodun sonlarına doğru attığı üçlükle öne geçti. 1. Periyodu da 13-9 önde tamamladı.

2. Periyotta ilk 2.5 dakika da her iki takımda basket bulamadı. Akçakoca Poyrazspor periyot ortalarında attığı üçlükle farkı iki sayıya kadar indirdi. Akçakoca Poyrazspor öne geçtiyse de üstünlüğünü sürdüremedi. Poyrazspor maçın son saniyelerine girildiğinde kazandığı basket faul ile öne geçti. Eyüpspor son saniye basketiyle de yine öne geçmeyi başardı ve ilk yarı 31-29 Eyüpspor'un önderliği ile sona erdi.

3. Periyota Akçakoca Poyrazspor hızlı başladı ve üst üste basketler atarak öne geçti. Son dakikalara girildikçe Akçakoca Poyrazspor attığı basketlerle farkı açmaya başladı. Son bir dakikaya girildiğinde Eyüpspor farkı üç sayıya kadar indirdi. İki periyotu geride kapatan Akçakoca Poyrazspor bu defa 3. periyodu 53-50 önde kapattı.

4. Periyotta ilk 2 dakika geride kalırken takımlar sadece birer basket bulabildiler. Periyot ortalarında Akçakoca Poyrazspor kazandığı basket faulle tekrar farkı açmaya başladı. Son 1.30 dakika da Akçakoca Poyrazspor farkı 12 sayıya kadar çıkardı. Son saniyelerde de Eyüpspor'un çabaları yeterli olmadı ve Akçakoca Poyrazspor maçı 74- 62 kazandı.