Basketbol ikinci ligindeki temsilcimiz Akçakoca Poyrazspor Play-Off maçlarının ilkinde İTÜ ile karşılaştı. Kadrosunda İbrahim Kutluay ve Harun Erdenay gibi isimleri bulunduran rakibinin karşısında maçtan Akçakoca Poyrazspor 88-71 yenik ayrıldı.

Maçın ilk periyotunda Akçakoca Poyrazspor rakibi karşısında iyi bir oyun çıkardı. Bulduğu basketlerle öne geçen Akçakoca Poyrazspor ilk periyotu 19-24 önde tamamladı. İkinci periyotta bu üstünlüğü sürdüremeyen Akçakoca Poyrazspor rakibinin ataklarını durduramadı. Poyraz potadan boş dönerken, İTÜ isabetli atışlar yaptı. 2. Periyotu İTÜ 43-38 önde tamamladı. 3. Periyotta Akçakoca Poyrazspor'un farkı kapatma çabaları sonuçsuz kaldı.

Güçlü rakibi karşısında direnmeye çalışan Akçakoca Poyrazspor rakibinin atışlarına engel olamadı. İTÜ 3. periyotuda 70-58 üstün tamamladı. Son periyotta ise İTÜ yine üstünlüğünü devam ettirdi. Akçaoca Poyrazspor potadan boş döndü. İTÜ son periyotu 88-71 alırken maçı da kazanan taraf oldu. İTÜ aldığı galibiyet ile üçlü seri de 1-0 öne geçti.