Düzce Cup maçları başlarken Karşılaşma da Hakemler Çetin Artan ve Kerem Kazdal görev aldı. Akçakoca Poyrazspor Sezai, Serdar, Özgün,İbrahim ve Ferit beşlisiyle maça başladı. Ormanspor ise maça Emre, Kerem, Ferhat, Hasan ve David beşlisiyle çıktı.

Maça adam adama markajla başlayan her iki takımın mücadelesinde ilk basket Akçakoca Poyrazspor' dan geldi. ilk periyotta sayı bulmakta zorlanan Poyraz 13-18 geride bitirdi.

2.Periyotta durumu toparlayan Akaçkoca Poyrazspor maçın ilk dakikalarında skoru 17-19 ' a kadar getirdi. İlk molayı Ormanspor alırken skor 19-19 oldu. İlk yarı bitimine 5 dakika kaldığında Poyrazspor öne geçti. Bu andan itibaren karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı sonucunda Akçakoca Poyrazspor Ormanspor önünde 30-25 öne geçti.

3.Periyotta da oyun üstünlüğünü Ormanspor' a kabul ettiren Akçakoca Poyrazspor maçın sonuna doğru farkı 14 sayıya çıkardı. Periyot sonunda 48-34 üstün taraf Poyrazspor olurken son periyotta da üstünlüğü devam eden Akçakoca Poyrazspor, Ormanspor' u 67-50 yenerek turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.

Maç sonunda Akçakoca Poyrazspor Teknik Direktörü Orhan Güler, iyi mücadele ettiklerini iyi de defans yaptıklarını ifade ederek, sezon sonu hedeflerinin Final- Four' e kalmak olduğunu belirtti.