Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden Akçakoca Poyrazspor kendi evinde Çukurova Üniversitesini ağırladı.Akçakoca Poyrazspor karşılaşmayı 74-60 kazanarak play off yolunda önemli bir mesafe almış oldu.

Maça iyi başlayan taraf Akçakoca Poyrazspor oldu ve ilk periyotu 19-17 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Akçakoca Poyrazspor ardı ardına bulduğu basketle ile farkı 8’e çıkardı ve 36-28 periyotu kazandı. Muhteşem bir oyun sergileyen Akçakoca Poyrazspor üçüncü periyotu da 60-49 kazandı. Son periyotta da harika oyun çıkaran Poyrazspor Farkı 14 sayıya çıkardı ve maçtan 74-60 galip ayrıldı. Gençlikspor’un mağlubiyeti ile üzülen Düzce’li basketbol severler Poyrazspor’un galibi ile biraz olsun rahatladı.

Akçakoca Poyrazspor aldığı galibiyet karşısında play off yolunda önemli bir adım atmış oldu.Bu sonuç ile maçın skorer isimleri Poyrazspor’dan 17 sayı ile Terry olurken 11 sayı ile Serhan oldu. Çukurova Üniversitesinden ise 21 sayı ile Barış olurken, 10 sayı ile Gökhan oldu.