Basketbol Erkekler İkinci Liginde mücadele eden Akçakoca Poyrazspor takımı kendi sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi takımını ağırladı. İyi oyun sergileyemeyen Akçakoca Poyrazspor karşılaşmadan 79-81 mağlup ayrıldı.

İzmir Büyükşehir belediyesi takımı maça iyi başladı ve ilk periyotu 21-17 üstün tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren İzmir Bşb takımı 37-43 periyotu kazandı. Üçüncü periyotta ise oyundan iyice düşen Akçakoca Poyrazspor periyotu 65-34 kaybetti. Son periyotta ise başa baş bir mücadele vardı. Toparlanan Poyrazspor farkı bire kadar indirdi. fakat ardı ardına basketler bulan İzmir Büyükşehir Belediyesi takımı farkı sekize çıkardı ve maçtan 79-87 galip ayrıldı.

Takım olarak iyi oyun sergileyemediklerini belirten Akçakoca Poyrazspor Antrenörü Cengiz Karadağ “Kendi sahamızda ilk defa maç oynadık. Takım olarak iyi oynadığımı söylenemez. Ama sahamızda fazla antrenman yapma şansı bulamadık. Tabi ki bunlar bahane değildir takım olarak iyi oynayamadık. Bir daha ki maçımızı Genç Banvitliler ile yapacağız. Zorlu mücadeleler bizi bekliyor.”diye  konuştu.