Akçakoca Poyraz Vestel maçı için hazır. Hafta boyunca çok iyi hazırlanan Akçakoca Poyrazspor'da, Kulüp Başkanı Ahmet Madenci takımla birlikte maça gitti. Antrenmanları da izleyen Madenci, oynanacak zor maçta destek olmak adına takımın yanında yer aldı.

Takımda İbrahim'in sakatlığının düzeldiği bildirilirken, maçta oynama ihtimali de bulunduğu belirtildi. Ancak Özgür'ün sakatlığının devam ettiği, bu maçta oynayamayacağı ihtimalinin de olduğu açıklandı. Takımda başka sakat oyuncu bulunmuyor. Akçakoca Poyrazspor Genel Kaptanı Yaşar Abanoz, zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını ve önlerindeki iki maçında hayati maç olarak gördüklerini belirtti.

Artık yenilgi almama düşüncesinde olduklarını söyleyen Abanoz, takımın ilk günlerdeki başarısına geri döneceğini dile getirdi. Mutlak galibiyet için deplasmana gidildiğini de ekleyen Abanoz, ellerinden geleni yaparak kazanmak istediklerini söyledi. Akçakoca Poyraz'da takımın ilk haftalarda aldığı başarılı sonuçlar umut vermiş, ancak güçlü takımlarla mücadele edilen ligde, son haftalarda alınan beklenmedik yenilgiler moralleri bozmuştu.