66-56 yendiği T. E Dağcılık maçını 18 Temmuz Spor Salonu'nda oynayan ve hafta içerisinde yaptığı çalışmaları oyuna yansıtamayan Akçakoca Poyrazspor'un, aldığı galibiyet sevinçle karşılandı. Maçın sonlarına doğru gerçek kimliğini ortaya koyan , iyi mücadele eden Poyraz, iyi savunma yaparak önemli hücumları da rakibine göre daha fazla gerçekleştirdi.

Alınan galibiyetle oyuncularda moraller düzelirken, çalışmalar da oyuncuların azimli oluşu Antrenör Orhan Gülenyüzü sevindiriyor. Akçakoca Poyrazspor Antrenörü Orhan Gülenyüz, sahalarının henüz yapılamamasının kendileri için sıkıntı yarattığını, her gün başka yerlere gidip gelmenin takıma ağır geldiğini ifade etti.

Oyuncuların psikolojisinin de bu durumundan etkilendiğini kaydeden Orhan Gülenyüz, buna rağmen oyuncularının gösterdikleri sabrın, anlayışın kendisini ayrıca memnun ettiğini dile getirdi. Kendi seyircisi önünde lider Bornova Belediyespor'u yenmeyi planlayan Antrenör Orhan Güleryüz, yarın saat 16:00' da oynanacak olan maçla ilgili olarak düşüncelerini söyledi. Bornova Belediyespor'un 2. Lig'in en önemli takımı olduğunu ve performansınında bu durumu ortaya koyduğunu kaydeden Gülenyüz, 2 mağlubiyet aldıklarını, en önemli oyuncuları sakatlanınca , takımın düşüşe geçtiğini belirtti.