Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin başarılı takımlarından Akçakoca Poyrazspor’da yeni sezon hazırlıklarına aralıksız olarak devam edilirken, geçtiğimiz günlerde transfer edildiği açıklanan İsmet’ten vazgeçildiği ve bu oyuncunun yerine Erdemir’den Sezgin ile anlaşıldığı açıklandı.

Akçakoca Poyrazspor Basın Sözcüsü Ayhan Direk, “Galatasaray Cafe Crown’dan transfer etmek istediğimiz ve her konuda anlaştığımız İsmet’te bazı sorunlar meydana geldi.

Hem Galatasaraylı yöneticileri hem de kendimizi zor durumda bırakmamak için bu transferden vazgeçtik. Yerine geçen sezon Erdemir’in Beko Basketbol Ligi’ne çıkmasında katkısı olan başarılı guardı Sezgin Eriş’i renklerimize bağladık. Sezgin bu günlerde İstanbul’da olan başkanımız Ahmet Madenci’yle beraber resmi mukavelesine imza atacaktır” diyen Direk, bu hafta içinde bir aksilik yaşanmazsa sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti.

 Erdemir’den transfer edilen Sezgin Eriş 23 yaşında ve guard mevkiinde oynuyor. Gölcükspor’dan Erdemir’e gelen ve bu sezon da Poyrazspor’a transfer edilen Sezgin, geçen sezon 5,86 sayı, 0,6 rebaund ve 0,9 asist ortalamasıyla oynadı.