Ziraat Türkiye Kupası’nda Denizlispor’a elenerek şehre dönen Düzcespor ligde hafta sonu karşılaşacağı Adana Kozan maçlarının hazırlıklarına başladı. Kırmızı lacivertli ekip Cumartesi günü ardından tekrar Adana’ya hareket edecek.
Düzcespor Kozanspor müsabakası Adana İsmet Atlı Stadında oynanacak. Müsabakayı yönetecek hakemler ise Diyarbakır, Elazığ, Mardin ve Batman bölgesinden orta hakem Lütfullah Aslan olacak. Aslan’ın yardımcıları Burak Gültek, Oğur Aydoğdu ve Mehmet Terece yapacak. Düzcespor’un ligde 6 puanı bulunuyor. Kozan Belediyespor 4 puana sahip.
Kozan Belediyespor ilk maçta Kemerspor önünde 6-1 gibi bir mağlubiyet alırken son maçta güçlü Erzinspor önünde deplasmanda 3-1 galip geldi. Kozanspor rakip kalelere gol atarken savunmasında büyük açıklar verebilen takım olarak göze çarpıyor. Düzcespor ise ilk müsabakasını üç puan ile kapatırken son maçta Bergama Belediyespor’u 2-0 ile geçmeyi başarıp üç puanın sahibi oldu. Düzcespor taraftarların Adana deplasmanına gidip gitmeyeceği henüz netlik kazanmadı.