Düzce 18 Temmuz Stadyumu ve Şıralık Spor Tesislerinde gerçekleştirilen Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışlarında yaklaşık 300 sporcu kıyasıya mücadele etti. Küçükler, Yıldızlar ve Gençlerin yarıştığı müsabakalarda 100 metre, 200 metre, 400 metre,800 metre, bin 500 metre, beş bin metre, 100 metre engelli,110 metre engelli, 3 bin metre engelli, 4x100 bayrak yarışı, 4x400 metre bayrak yarışı, İsveç bayrağı, fırlatma topu, disk atma, çekiç atma, gülle atma, cirit atma, uzun atlama, üç adım atlama, sırıkla yüksek atlama ve ciritle atlamalarda sporcular mücadele etti.


Düzce’de yapılan il birinciliğinde başarılı olan sporcular Puanlı Atletizm Grup Birinciliği Yarışlarında Düzce’yi temsil edecek.


Başarılı olan sporculara ödüllerini, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cahit Demir takdim etti.



GENÇ ERKEKLER PUANLI ATLETİZM


800 metrede Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden Eray Ak birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Onur Ohlaz ikinci ve Yunus Güner Lisesi’nden Ertuğ Kaya üçüncü oldu.


Genç Erkekler Yüksek Atlama da Cumayeri Çok Programlı Lisesinden Atakan Köksal birinci, Yunus Güner Lisesi’nden Hayrettin Kahraman ikinci oldu.


Genç Erkekler Disk Atma da Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Gökhan Çelebi birinci, Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden Çağrı Merzifonoğlu ikinci ve Düzce Anadolu İHL’DEN Ömer Can üçüncü oldu.
Uzun Atlama Genç Erkeler de Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Atakan Köksal birinci, Gümüşova İMKB’den Oktay Orhan ikinci, Düzce Anadolu İHL ‘den Mustafa Cirit üçüncü oldu.


200 Metre Genç Erkekler de Yunus Güner Lisesi’nden Fatih Durmuş birinci, Düzce Anadolu İHL’den Fatih Baş ikinci ve Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Serhat Suavi Yıldırım üçüncü oldu.


800 Metre Genç Erkekler de Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden Eray Ak birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Tahsin Tozan ikinci, Yunus Güner Lisesi’nden Ertuğ Kaya üçüncü oldu.


3000 Metre Genç Erkekler de Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Ekrem Mercan birinci, Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden Hasan Yılmaz ikinci,Düzce Anadolu İHL’den Oğuzhan Kırcı üçüncü oldu.


300 Metre Engelli Genç Erkekler de Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Mete Davut Şen birinci, Düzce Anadolu İHL’den Özkan Kırcı ikinci ve Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden Mustafa Baş üçüncü oldu.


Üç Adım Atlama Genç Erkekler de Düzce Yunus Güner Lisesi’nden Harun Ceren birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Batuhan Ayhan ikinci oldu.


Cirit Atma Genç Erkekler de Düzce Yunus Güner Lisesi’nden Canberk Çamlıyer birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Oğuzhan Bulut ikinci ve Düzce Anadolu İHL’den Bahadır Çengel üçüncü oldu.


Gülle Atma Genç Erkekler de Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden İsrafil Topçu birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Özgür Kaya ikinci ve Yunus Güner Lisesi’nden Ertuğrul Akbaş üçüncü oldu.


İsveç Bayrak Genç Erkekler de Yunus Güner Lisesi birinci, Düzce Anadolu İHL ikinci ve Çilimli AKV üçüncü oldu.

GENÇ KIZLAR PUANLI ATLETİZM


Genç Kızlar 100 Metre Engelli de Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Rabia Şahin birinci oldu.

Genç Kızlar 1500 Metre de Doğa Koleji’nden Zehra Ar birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Meryem Korkmaz ikinci oldu.

Genç Kızlar Üç Adım Atma da Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Güler Şahin birinci oldu.


Genç Kızlar 200 Metre de Fatmanur Aydın birinci olurken Aleyna Bektaş ikinci oldu.


Genç Kızlar 300 Metre Engelli de Rabia Şahin birinci ve Betül Budak ikinci oldu.


Genç Kızlar 800 Metre de Tuna Çelebi birinci, Büşra Koz ikinci ve Betül Uzun üçüncü oldu.


Genç Kızlar Uzun Atlama da Meryem Korkmaz birinci, Aleyna Bektaş ikinci oldu.


Genç Kızlar Yüksek Atlama da Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Goncagül Bozkurt birinci oldu.

Genç Kızlar Gülle Atma da Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden Fatma Nur Gül birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Dilara Duman ikinci ve Doğa Koleji’nden Beyza Yiğit üçüncü oldu.


Genç Kızlar Cirit Atma da Cumayeri Çok Programlı Lisesi’nden Merve Koz birinci, Çilimli Çok Programlı Lisesi’nden Fatma Nur Gül ise ikinci oldu.



PUANLI ATLETİZM KÜÇÜK ERKEKLER


Küçük Erkekler 100 Metre de Cumayeri YİBO’dan Mertcan Orhan birinci, Eskimengencik O.O’dan Yavuz Hamurci ikinci, Özel Fatih O.O’dan Esat Çakır üçüncü oldu.

Küçük Erkekler Yüksek Atlama da Cumayeri YİBO’dan Talha Taşkın birinci, Eskimengencik O.O’dan Burak Şahin ikinci oldu.


Küçük Erkekler Fırlatma Topu’nda Kanuni O.O’dan Kadir Fer birinci, Hikmet Akın O.O’dan Ferhat Gündüz İkinci oldu.


Küçük Erkekler 1000 Metre de Mustafa Yakupoğlu birinci, Eskimengencik O.O’dan Yavuz Hamurci ikinci, Kanuni O.O’dan Yusuf Kotan üçüncü oldu.


Küçük Erkekler Uzun Atlama da Muhammed Koca birinci oldu.



KÜÇÜK KIZLAR PUANLI ATLETİZM


Küçük Kızlar 100 Metre de Kanuni O.O’dan Tuğçe Şahin birinci, Eskimengencik O.O’dan Meltem Yılmaz ikinci, Hikmet Akın O.O’dan Zeynep Küçük üçüncü, Cumayeri YİBO’dan Buse Güzel dördüncü oldu.


Küçük Kızlar Uzun Atlama da Sebiye Nur Acar birinci, Şeyma Kuras İKİNCİ OLDU.


Küçük Kızlar Fırlatma Topu’nda Eskimengencik O.O’dan Elif Çetin birinci, Cumayeri YİBO’dan Kübra Güldalı ikinci oldu.


Küçük Kızlar 800 Metre de Hikmet Akın O.O’dan Damla Barutcu birinci, Eski Mengencik O.O’dan Sebiye Nur Acar ikinci, Cumayeri YİBO’dan Kübra Güldalı üçüncü oldu.


Küçük Kızlar Yüksek Atlama da Cumayeri YİBO’dan Şeyma Kuras birinci, Eski Mengencik O.O’dan Elif Çetin ikinci oldu.


Yıldız Erkekler Puanlı Atletizm


Yıldız Erkekler 100 Metre de Cumayeri YİBO’dan Semih Bektaş birinci, İ.R.T.O’DAN Oğuzhan Berber ikinci, Hikmet Akın O.O’dan Semih Koz üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler 300 Metre de Özel Fatih O.O’dan Enes Bircan birinci, Hikmet Akın O.O’dan Oğuzhan Berber ikinci, Eskimengencik O.O’dan Selimcan Duran üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler 2000 Metre de Cumayeri YİBO’dan Samet Karabulut birinci, Eskimengencik O.O’dan Murat Şahin ikinci, Hikmet Akın O.O’dan Mustafa Şahin üçüncü oldu.


Yıldız Erkekler Yüksek Atlama da Cumayeri YİBO’dan Yiğithan Avincan birinci, Özel Fatih O.O’dan Aytuğ Sevdim ikinci oldu.


Yıldız Erkekler Disk Atma da Cumayeri YİBO’dan Okan Acar birinci, Hikmetakın O.O’dan Ceyhun Can Bakaç ikinci, Özel Fatih Koleji’nden Yasin Türkseven üçüncü oldu.


Yıldız Erkekler Üç Adım Atlama da Celil Demir birinci, Y.Ziya Gümüş ikinci, Faruk Çiçek üçüncü oldu.


Yıldız Erkekler 100 Metre Engelli de Emirhan Sertoğlu birinci, Önder Kurt ikinci, Abdurrahman Çakır ikinci oldu.

Yıldız Erkekler 800 Metre de Namık Kemal O.O ‘dan Nuri Koç birinci, Cumayeri YİBO’dan Mert Uğurlu ikinci, Eskimengencik O.O’dan Abdurrahman Çakır üçüncü oldu.


Yıldız Erkekler Gülle Atma da Cumayeri YİBO’dan Okan Acar birinci, Hikmet Akın O.O’dan Ceyhun Can Bakaç ikinci oldu.


Yıldız Erkekler Uzun Atlama da Emirhan Sertoğlu birinci, Semih Bektaş ikinci, Nuri Koç üçüncü oldu.


Yıldız Erkekler Cirit Atma da Cumayeri YİBO’dan Zafer Çegen birinci, Özel Fatih Koleji’nden Enes Bircan ikinci, Eski Mengencik O.O’dan Mert Ak üçüncü oldu.



YILDIZ KIZLAR PUANLI ATLETİZM


Yıldız Kızlar 100 Metre de Kanuni O.O’dan Dilara Yenigün birinci, Doğa Koleji’nden Irmak Kızılırmak ikinci, Ferdi O.O’dan Feyzanur Yıldırım üçüncü oldu.


Yıldız Kızlar 300 Metre de Kanuni O.O’dan Dilara Yenigün Birinci, Ferdi O.O’dan Çiğdem Salihoğlu ikinci Ferdi O.O’dan Sevda Sağlam üçüncü, Cumayeri YİBO’dan Beyzanur Aksu dördüncü oldu.


Yıldız Kızlar 1500 Metre de Ferdi O.O’dan Esra Yılmaz birinci, Kanunİ O.O’dan Özlem Delice ikinci, Eskimengencik O.O’dan Aynur Kırmızıtaş üçüncü oldu.


Yıldız Kızlar Uzun Atlama da Çiğdem Salihoğlu birinci, Irmak Kızılırmak ikinci, Seren Söyler üçüncü oldu.

Yıldız Kızlar Gülle Atma da Cumayeri YİBO’dan Dilara Fiş birinci, Kanuni O.O’dan Beyzanur Atmaca
İkinci, Hikmet Akın O.O’dan Songül Çakmak üçüncü oldu.

Yıldız Kızlar Disk Atma da Cumayeri YİBO’dan Leyla Yılmaz birinci, Doğa Koleji’nden Burcu Arslan ikinci, Hikmet Akın O.O’dan Songül Çakmak üçüncü oldu.


Yıldız Kızlar 100 Metre Engelli de Cumayeri YİBO’dan Hayal Şura Duman birinci, , Hikmet Akın O.O’dan Melike Günaydın ikinci oldu.


Yıldız Kızlar Cirit Atma da de Cumayeri YİBO’dan Sümeyye Bayraktar birinci, Kanuni O.O’dan Gizem Kotan ikinci, Hikmet Akın O.O’dan Menekşe Öztürk üçüncü oldu.


Yıldız Kızlar 800 Metre de Ferdi O.O’dan Esra Yılmaz birinci, Kanuni O.O’dan Özlem Delici ikince, Cumayeri YİBO’dan İrem Özyurt üçüncü oldu.

Yıldız Kızlar Yüksek Atlama da Cumayeri YİBO’dan Hayal Şura Duman birinci oldu.