Türkiye Futbol Federasyonu her üç günde bir karar değiştirirken 08-07-2020 tarihinde yaptığı açıklamayla Düzce iline ateş düşürdü. Aldığı yanlı karar ile Düzcespor’u play-off dışına iterken Düzce ilinin büyük tepkisini çekti.

REKLAM VAR İCRAAT YOK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu acımasız kararına Düzcespop yönetiminden zehir zemberek açıklama gelirken TFF’de ne kadar lobimiz olduğu görüldü. Zaman zaman siyasilerin reklam kokusu açıklamaları icraate dökülmezken Düzcespor’un yalnız kaldığı gözlerden kaçmadı.

DÜZCE İLİNDE BÜYÜK TEPKİ TOPLADILAR

Düzcespor’un play-off dışında tutulması şehirde büyük tepkilere neden olurken yine masa başında kaybetmenin üzüntüsü yaşanmakta. TFF’nin ilk aldığı kararda maçların oynanacağını daha sonra aldığı kararda ise maçların oynanmayacağını ve ligleri tescil ettiğini açıklamasından sonra tekrar karar değiştirdiği görüldü. Bunun üzerine Düzce yangın yerine dönerken bu karar bütün Düzce’yi 10 yaş geriye götürüldü.

MAÇLAR ANTALYA İLİNDE

TFF’nin yaptığı açıklamada play-off maçlarının Antalya ilinde olacağını, eşleşmelerde ise Erzincanspor-Artvin Hopaspor, Aksaray Belediyespor- Bucaspor karşı karşıya gelecek. TFF tarafından müsabakaların tek maç olarak oynanacağı ve 20-28 tarihlerinde gerçekleştirileceği açıklandı.