İl Disiplin Kurulu Amatör Süper Lig’in 23.haftasında oynanan karşılaşmalarla ilgili cezaları açıkladı. Cezalar arasında en çok dikkat çeken ise Çilimli’de oynanan ve ikinci yarıda hakem kararıyla tatil edilen Pırpırspor Gölyakaspor maçı oldu. Pırpırspor’un ev sahipliğinde oynanan ve 2-1 Gölyakaspor’un üstünlüğüyle devam eden karşılaşmada Pırpırsporlu İbrahim Demirdelen hakeme şiddetli tepki göstererek göğsüne yumruk atmış hakem kendisine yapılan saldırı sonrası mücadeleyi tatil etmişti. Düzce İl Disiplin Kurulu hakeme yapılan saldırıya kayıtsız kalmayarak rekor bir ceza verdi.
Karşılaşma hakkında karar ise Ankara Disiplin Kurulu tarafından verilecek. Ayrıca Pırpırsporlu oyunculardan Kadir Küçük 2 maç, Evren Dondurma 3 maç Yönetici Göksel Gür ise 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.
U-16 MAÇINA CEZA YAĞMURU
İl Disiplin Kurulu diğer önemli kararlarını Kaynaşlı Bld spor-Koçyazıspor U-16 müsabakasına ilişkin verdi. Kurul, Koçyazısporlu sporcular Mert Dellekbaşı’na 3 maç, Samet Güney ile Ahmet Burak Atalay’a 4 maç, Remzi Kula ve Enes Karadere’ye 5’er maç, Abdullah Yıldız’a 8 maç ceza verdi.

Haber:Y.SEVER