Düzcespor’un Teknik Adamı İskender Eroğlu Mustafa Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu Sportmence Programı’nın dün akşamki konuğu oldu. Eroğlu, maçı iki periyot olarak özetlersek ilk yarı ve ikinci yarı rakibe 97 dakika içinde yarım pozisyon vermediklerini bu yüzden oyuncularını alınlarından öptüğünü belirtti.

Eroğlu, ilk dakikalarda yeni transferimiz Mesut Keleci ile karşı karşıya kaldığı anda ani bir deparda arka adalesinde zorlanmadan dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldığını ve müsabakada genellikle pozisyonları bulan kendilerinin olduğunu belirtirken rakibin maç boyunca hiç pozisyona giremediğini ifade etti.

Teknik Adam Eroğlu, “Mesut’tan sonra Sercan’ın da sakatlanması ile oyuna giren Şehmuz çift sarı karttan atılmasının bütün planlarını bozduğu söylerken yinede alınan 1 puanın bizim adımıza iyi olduğunu çünkü ikili avarajda kendilerinin Silivrispor’un önüne geçtiklerini kaydetti.

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu olaylar hakkında ise şöyle konuştu: “Rakip takımın teknik direktörü daha çocuk taraftarlarını Dersimspor ve Manisaspor maçında yaptığı gibi bu maçta da tahrik etti. Olaylar bu yüzden çıktı. Resmen maç sonunda dayak yedik. Silivrispor bizi yendiğinde 6 puan fark atarak büyük avantaj yakalayacağız. Bunları bildikleri için çok hırçın oldular.”