Türkiye Basketbol 2. Liginde ilk devrede kendi evinde 95-70 TED Kolejine mağlup olan Düzce Gençlikspor bugün Abdi İpekçi spor salonunda karşılaştığı TED Kolejini 92-84 yenmeyi başardı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Düzce Gençlikspor oldu ve ilk periyodu 16-18 kazandı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Düzce Gençlikspor farkı açmaya başladı ve soyunma odasına 41-35 önde girdi.

Üçüncü periyotta oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Düzce Gençlikspor üst üste basketler bularak periyodu 65-87 kazandı.

Son periyotta ise savunması ve hücumu ile dikkat çeken Gençlikspor ilk devrede kendi evinde yenildiği TED Kolejine bu sefer şans tanımadı ve 92-84 mağlup etti.

Maçta takım olarak iyi oynadıklarını belirten Antrenör Altay Kansak “ Savunmamız ve hücumumuz çok iyiydi. Takım olarak oynadığımız oyundan çok memnunum. Özellikle Barış bu maçta çok iyiydi. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Bu sonuç ile maçın skorer isimleri Gençlikspor dan 25 sayı ile Barış, 15’er sayı ile Onur ve Joel olurken, TED Kolejinden ise 21 sayı ile Gökhan Üçoklar, 18 sayı ile Ali Görkem ve 17 sayı ile Aziz oldu.