BAL'da mücadele eden Düzcespor ve Beyköy Belediyespor antreman sahalarının karla kaplı olması nedeniyle çalışmalarına Nurettin Zafer Stadı'nda devam ediyor.

Düzcespor antreman sahasının zemininin karla kapalı olması nedeniyle çalışmalarını geçen hafta Akçakoca'da gerçekleştirmişti.Gençlik Spor Müdürlüğü bu olaya duyarsız kalmayıp ivedilikle kar makinası alarak Nurettin Zafer Stadı'nın zeminini kardan temizledi.

Nurettin Zafer Stadı'nda antreman yapan Beyköy Belediyespor ısınma ve kontrol pas oynarken Düzcespor ise antremanı ısınma ve beşe iki koşuyla bitirdi. İdmana yeni transferlerde katıldı.

Beyköy Belediyespor ve Düzcespor oyuncularının antremanda neşeli oldukları görüldü.

Gençlik Spor Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Şıralık ve Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı'nın sahasının açılması için çalışmalara başlandığı iki gün içerisinde iki sahanında açılacağı ifade edildi.

Ayrıca Gençlik Spor İl Müdürlüğü statlarla ilgili birçok projenin olması için çalışmalar yaptığı aktarıldı. Projeler arasında Nurettin Zafer'deki tribünlerin yanına ek bir tribün yapılacağı ve Şıralık sahasının içinde soyunma odaları ile tribün yapımı konusunda girişimde bulunulduğu onay aldığında da harekete geçileceği bilgisi verildi.

 

Haber:Y.SEVER