Hafta sonu oynanan Düzcespor ile  Erzinspor maçında saatler öncesinde stadyuma koşan muhteşem taraftarımız Düzcespor’u 90 dakikada desteklerken hiç susmadıkları görüldü. Düzcespor taraftarları Düzcespor’un şampiyonluğunu çok isterken takımında buna inanmasını istediler.

Düzcespor taraftarları maçtan önce yapılan değerlendirmelerde yönetime teşekkür ederken deplasmanda ve iç sahada oynayacakları maçlarda takımlarının yanında olacağını belirtirken Düzce ilinin havaya girdiğini ve  şampiyonluğu çok istediklerini söylediler.



SAHANIN EN İYİLERİ
Düzcespor - Erzinspor maçında kalecimiz Furkan savunmada oynayan Enver, Oğuzhan, Doğancan ve Kadir ayakta kalırken orta sahada Barış, ve Metin ileri uçta oynayan Ömer Faruk iyi performans sergiledikleri görüldü.

Yusuf , Bulut ve Nevzat’ın ise kalitelerinin yüksek olmasına rağmen tam olarak hazır olmadıkları gözlerden kaçmadı. Bu oyuncuların fizik gücü yerine geldiğinde daha iyi olacakları biliniyor.

Oynanan maçta ileri uçta görev alan Ömer Faruk  çok pres yaptığı aldığı topları iyi kullandığı rakip savunmayı dağıttığı görülürken sahanın en iyi oyuncusu olmayı başardı.

Son olarak Düzcespor hafta sonu hazırlıklarına bugün başlayacağı öğrenildi.