TFF Gelişim ligi ikinci grup U-15 ve U-16 yaş gruplarında 13. Hafta mücadeleleri 05-06 Ocak 2019 günü Sakarya ve Düzce’de yapılan müsabakalarla devam etti. Cumartesi ve Pazar günü oynanan mücadelelerde rakibimiz Sakaryaspor karşısında puan dahi alamadık.  

05 Ocak 2015 Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olan Düzcespor U-15, Gelişim Liginin lideri olarak başladığı maçta 5.dakika da Ömer Tayfun Doğan’ın attığı gol ile 1-0 mağlup duruma düştü.  Şoku atlatmadan 18 dakika da Umut Cevher takıma adına ikinci golü attı. Ekibimiz skoru değiştirme çalışmaları sonuç vermeyince sahadan 2-0 yenik ayrıldığı gibi liderlik koltuğunu da İnegölspor’a bıraktı.

05 Ocak cumartesi günün bir başka maçında 3 Haftadır puana hasret Düzcespor U-16 Sakaryaspor karşısında varlık gösteremeyerek sahadan 6-0 mağlup ayrıldı.

06 Ocak Pazar günü 3 haftadır galibiyet alamayan Düzcespor U-17 Mert’in iki gol attığı maçta Nurettin Zafer’de Sakaryaspor’dan tam beş gol yedi. Düzcespor U-17 dört haftadır galip gelemiyor.

Pazar gününün son maçında tam beş haftadır üç puana hasret Düzcespor U-19 galibiyet için çıktığı maçta Sakaryaspor karşısında 35. Dakika da Hazar Can Gençtürk ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına karşın ikinci yarıda Sakaryaspor’un yağmur gibi gelen dört golüne engel olamayınca maçtan 1-4 yenik ayırıldı ve üç puan özlemini altı haftaya çıkardı.