Eski Düzcespor teknik direktörlerinden Sedat Gezer’in uğradığı saldırıda hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Kulüpler Birliği Vakfı ve  Fenerahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Düzcespor eski teknik direktörlerinden Sedat Gezer’in de hayatını kaybettiği  saldırıyı kınadı.

Yıldırım yayınladığı başsağlığı mesajında, ''Türk futboluna yapılmış saydığımız hunhar saldırıyı nefretle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden teknik direktör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt'a Allah'tan rahmet, başta Bafra Belediyespor olmak üzere, ailelerine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı, aynı olayda yaralanan kulüp müdürü Engin Özarslan'a da acil şifalar diliyoruz. Türk futbolunda bu ve buna benzer şiddet olaylarının olmasını engellemek için çaba sarf ettiğimiz bugünlerde, böyle bir olayın meydana gelmesi hepimizi üzmüştür. Türk futbolunun başı sağ olsun.”ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi 2004-2005 sezonu süper amatör futbol liginde Düzcespor’un teknik direktörlüğünü yapan Sedat Gezer, faal olarak antrenörlük yaptığı 3. lig takımlarından olan Bafraspor binasına yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırıda Teknik Direktör Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt hayatını kaybederken, Kulüp Müdürü Engin Özarslan ise ağır yaralanmıştı.

Saldırıda hayatını kaybeden Sedat Gezer bugün Memleketi Samsun’da, Kaleci Antrenörü İsmail Kurt ise Bafra’da toprağa verilirken, olay ile ilgili iki kişinin gözaltına alındığı da öğrenildi