2014-2015 sezonunda mücadele ettiği Erkekler Voleybol 2.Ligi’ni A grubunu 42 puanla 4.sırada bitirerek finallere yükselen Düzce Belediyespor ilk maçında Balspor’a 3-2 kaybetti.
Ankara Başkent Spor Salonu’nda şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Bal Spor Chokoliva ile karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar birinci seti 25-20 kaybetti. Karşılaşmanın ikinci setinde oyunda dengeyi sağlayan Düzce Belediyespor seti 25-22 kazandı. Büyük mücadeleye sahne olan üçüncü set 27-25 Balspor üstünlüğüyle geçildi. Mücadelede pes etmeyen Düzce Belediyespor dördüncü seti 25-23 kazanarak karşılaşmayı tie break setine taşıdı. Tie break setinde istediği sayıları alamayan Düzce Belediyespor seti 15-7 kaybedince karşılaşmadan bir puanla ayrıldı.

14-16 Nisan 2015 tarihleri arasında Ankara Başkent spor Salonundaki müsabakalarda Düzce Belediyespor Bal Spor Cohokoliva, Kahraman Maraş Belediyespor ve Trabzonspor takımlarıyla aynı grupta yer alıyor. Ankara’da yapılan olan maçlar tek devreli lig usulünü göre oynanıyor. Maçların bitiminde grup birincisi olan takım 1. Lige çıkmaya hak kazanacak.

Haber:Y.SEVER