U-13 Ligi sona ererken şampiyon Düzce Belediyespor Yığılcaspor ile yaptığı ve final maçı kabul edilen karşılaşmayı 2-0 kazandı. Maça yenilgisiz çıkan her iki takım karşılıklı ataklarda bulundu. Takımlar girdikleri gol pozisyonlarında tehlike oluşturdular. Yığılcaspor mutlaka kazanması gereken maçta yaptğı ataklardan sonuç alamadı. Düzce Belediyespor üst üste ataklar yaparken aradığı golü 17.dakika da buldu. Düzce Belediyespor bu dakika içerisinde geliştirdiği atakta rakip ceza sahasında yaşanılan karambolde oyuncusu Enes topa vurdu ve golü attı.

Attığı gol ile 1-0 öne geçen Düzce Belediyespor yine riske girmedi. Ataklarını yoğunlaştıran Düzce Belediyespor ikinci gol için yüklendi. Yığılcaspor maçı bırakmadı ve yaptığı ataklarla beraberliği sağlamaya çalıştı. Hareketli ve çekişmeli bir karşılaşma şeklinde geçen maçta oyuncuların gösterdikleri gayret ayrıca göz doldurdu. Kıyasıya mücadele eden her iki takımın oyuncuları sayısız gol pozisyonlarına girdiler. Ancak aradıkları golü atamadılar. Yoğun bir şekilde mücadele eden taraflar galibiyet için ataklarına devam ederken son vuruşlarını yapamadılar. İlk yarıyı Düzce Belediyespor attığı tek gol ile önde kapattı.

Play-offun son maçında Düzce Belediyespor rakibi karşısında 1-0'lık üstünlükle ikinci yarıya başladı. Yığılcaspor'un beraberlikte dahi şampiyonluğa veda edeceği karşılaşmada ikinci yarıya hızlı başladı. Yaptığı üst üste ataklardan sonuç alamadı. Düzce Belediyespor ilerleyen sürede tekrar oyuna dengeyi getirdi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada gol pozisyonlarında sonuç çıkmadı. Düzce Belediyespor rakibine oranla üstün oynamaya başladı. Etkili geldiği ataklarda rakibine zor anlar yaşattı. 40. dakika da gelişen atakta oyuncusu Enes ile farkı ikiye çıkaran golü attı. Yığılcaspor beklemediği anda kalesinde gördüğü gol ile şok yaşadı.

Toparlamaya çalışan Yiğılcaspor güçlü rakibi karşısında gol yollarında zorlandı. Düzce Belediyespor defansında da iyi bir savunma yaptı. Rakibine aradığı gol fırsatını vermedi. Düzce Belediyespor üst üste girdiği birçok yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Yapılan mücadeleler sonunda başka gol olmadı. Düzce Belediyespor sahadan 2-0'lık skorla ayrılırken şampiyonluğunu da ilan etmiş oluyordu. Maç sonrası oyuncular saha ortasına gelerek birbirleriyle galibiyetlerini kutladılar.

Düzce Belediyespor: Hasan, Erencan, Nusret, İsa, Bünyamin, Kenan, Ferhat, Yasin, Enes, Emre , Furkan,
Yığılcaspor: Serdar, Ramazan, Recep, Furkan, Ertuğrul, Furkan, Muhammet, Muhammet Şen, Metehan, Abdülkadir, Mustafa
Hakemler: Ayşe Yaman, Şahinde Özçiftçi, Tuba Kılıç