Düzce ilinde ilk kez oynanan ve izmit Gölcükspor, Bursa sağlıkgücüspor. Kdz Ereğli Belediyespor. İzmir Konak Belediyespor . Gaziantep Kentspor. İstanbul Taksimspor takımlarının katılımıyla yapılan U-15 yıldız kızlar Türkiye futbol Şampiyonası İzmit ve Bursa takımlarının oynadığı final maçıyla son buldu.
Düzce Nurettin Zafer sahasında oynanan karşılaşmayı Futbol Federasyonu genel sekreteri Adnan Ersan Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin Düzce ASKF Genel Başkanı Erdoğan Bıyık Bayan Milli Takım Antrönörü Nihan Su, Düzce ili futbol taban birlik yöneticileri ve futbolseverler ile yıldız kızların anne ve babaları takip ettiler.
İlimizde ilk kez gerçekleşen final karşılaşmasında her iki takımda sahaya galibiyet için çıktılar.
Karşılaşmaya hızlı başlayan İzmit temsilcisi Gölcükspor 5.dakikada Buşra’nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Gölcükspor ikinci yarının başında 45 ve 50. dakikalarda Buse’nin attığı birbirinden güzel iki golle karşılaşmayı 3-0 kazandı.
Final maçının ardından düzenlenen törenle organizasyona emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin ile ASKF genel başkanı Erdoğan Bıyık ve hakem kurulu başkanı Kerim Görün’e Futbol Federasyonu genel sekreteri Adnan Ersan teşekkür plaketi verdi.
Finali 3-0 kaybeden Bursa temsilcisinin madalya kupasını Düzce ASKF genel başkanı Erdoğan Bıyık şampiyon takımın kupasını ise Gençlik Spor il müdürü ile Futbol Federasyonu genel sekreteri birlikte verdiler.
U-15 yıldız kızlar Türkiye Şampiyonu olan Gölcüksporlu kızlar kupa sevincini kolbası oynayarak kutladılar.
Düzce ilinde ilk kez gerçekleşen bu organizasyon sonunda Futbol Federasyonu genel sekreteri Adnan Ersan, Düzce ASKF Düzce genel başkanı Erdoğan Bıyık ve Gençlik spor il müdürü Korhan Öztekin, Düzce’nin bu tür organizasyonlardan yüz akıyla çıktığını ve daha üst düzey şampiyonalar yapılabileceğini kanıtladığını dile getirdiler.