Düzce Üniversitesi 10.Yıl Etkinlikleri kapsamında bu yıl ilki düzenlenen Düzce Meslek Yüksekokulu (DMYO) Bölümler Arası Futbol Turnuvası İnşaat Teknolojileri Bölümünün zaferi ile sonuçlandı. Final maçında İnşaat Teknolojileri Bölümü – Makine ve Metal Teknolojileri Bölümünü 3-0 ’lık net bir skor ile mağlup etti.


Makine Metal Teknolojileri Bölümünün 2. olduğu turnuvanın 3.’lük maçında ise Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü normal süresi 0-0 ‘lık skor ile berabere biten karşılaşmada Elektronik ve Otomasyon Bölümünü penaltı atışları sonucunda 7 - 6 ‘lık skor ile mağlup ederek turnuvanın 3’ncüsü oldu.

Şampiyonluk kupası İnşaat Teknolojileri Bölümü takım kaptanına karşılaşmayı izleyen Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan Genç tarafından verildi. Turnuvaya sponsor olan kuruluş temsilcileri de dereceye giren diğer takımlara kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

Turnuvaya sponsor olan sivil toplum kuruluşları ve işletmelere Yüksekokul Müdürü Ayhan Şamandar tarafından teşekkür belgeleri verildi.



Kupa töreni, Rektör Yardımcısı, Yüksekokul Müdürü, Bölümlerin turnuvaya katılan takımları ve turnuvaya destek veren kuruluşların temsilcileri ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Spor servisi