Düzce Müftülüğü tarafından Yetiştirme Yurdu sahasında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Camiiler Arası Futbol Turnuvasına sekiz takım katıldı. Koçyazı Camii, Kervan Camii, Karaca Camii, Metek Toki Camii, İmam Hatip Camii, Ozanlar Kuraoğlu Camii, 60 Evler Camii ve Nusrettin Camii futbol takımlarının katıldığı Camiiler Arası Futbol Turnuvası'nda finale Koçyazı Camii ile Kervan Camii futbol takımları yükseldi.

Final maçında Koçyazı Camii futbol takımı, 22 ve 28. dakikalarda Enes, 24. dakika Berkan ve 37. dakikada Abdülsamet'in kaydettiği gollerle rakibi Kervan Camii futbol takımını 4 - 3 yenerek şampiyon oldu. Kervan Camii futbol takımının gollerini ise 20 ve 30. dakikalarda Cezmi ve 40. dakikada Oktay attı.

Düzce Müftülüğü tarafından Yetiştirme Yurdu sahasından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Camiiler Arası Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Koçyazı Camii futbol takımına ödülünü Düzce Müftüsü Selami Emen verdi. Turnuvada ikinci olan Kervan Camii futbol takımına ödülünü Otopark Camii İmamı Ali Can, üçüncü olan Karaca Camii futbol takımına ödülünü Koçyazı Camii İmamı Metin Yıldız, dördüncü olan Metek Toki Camii futbol takımına ödülünü ise Koçyazı Camii Müezzini Adem Yıldız verdi. Turnuvada 26 golle gol kralı olan Bünyamin'e ödülünü Düzce Müftüsü Selami Emen verdi.

Haber; H. İŞCAN