Öncü TV’de yayınlanan Sportmence programına telefon bağlantısıyla konuk olan Kabalakspor teknik sorumlusu Salih Albayrak, öncelikle Beçispor Teknik Sorumlusu Yusuf Akgünoğlu’nu kutlayarak başladı ve “1. Amatöre çıkardığı için kendisini tebrik ederim” dedi. Albayrak,sözlerine şöyle devam etti:  “Müjdat hoca bana katılacağını umuyorum bizler diğer gruplarda olsaydık Düzce Gençlerbirliği ve Kabalakspor olarak ilk iki içinde bitirip 1. Amatöre çıkardık.”

Kabalakspor teknik sorumlusu Salih Albayrak, C grubuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Albayrak,” Diğer gruplar C grubundan daha hafif ama C grubun daha sert bir grup olduğunu hepimiz biliyoruz bu yüzden ligin sonuna kadar çekişme devam etti” diye ifade etti.

“Ben şampiyon olan bütün takımları kutluyorum ve 1.amatörde başarılar diliyorum” diyerek sözlerine devam eden Albayrak, transfer yapan takımların lige çıktıklarına dikkat çekti.

Albayrak, “Bu takımlardan biri Hamidiyespor. 14 transfer  yaptı. Düzce Modern Eğitimcilerspor ise 8 transfer yaptı. Düzce Gençlerbirliği ve Kabalakspor 1 transfer yaptı. Son maçlar çok heyecanlı ve kaliteli oldu. Bir kulağımız diğer maçlarda. Sevindiğimiz ve endişeye kapıldığımız durumları oldu” dedi.