Düzce Üniversitesi ve Üniversite Sporları Federasyonu bileğine güvenen üniversite öğrencileri için Bilek Güreşi Şampiyonası düzenledi. 2 gündür devam eden bilek güreşi şampiyonası bugün de hızını kesmeden devam etti. 300 öğrencinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmaya toplam 38 üniversite katıldı. 18 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabalarla üniversite öğrencileri arasında kıyasıya bir yarış hakim.



Yarışları izlemek üzere Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi'de 18 Temmuz Spor Salonu'ndaydı. Çelebi etkinlikten kendisinin, yarışan ve izleyici olarak katıulan öğrencilerin çok keyif aldığını ifade etti.


Çelebi"Organizasyona ev sahipliği yapan herkes çok teşekkür ediyorum. Organizasyon çok keyifli gerçekleşiyor ve yarın da son bulacak. 38 üniversiteden 300'ü aşkın sporcumuz yarıştı. Sol kol, sağ kol. Yarın finallerle ve madalya törenimizle yarışmalar son bulacak. Organizasyondan ben federasyon olarak çok keyif aldım. Federasyon başkanımız da arkadaşlarımıza başarı dileklerini iletti. Yarışma sırasında ufak tefek sıkıntılar yaşanıyor bunlara da gerekli önlemler alınıyor.

 


Zaman zaman rakipler arasında sürtüşmeler olsa da kısa sürede tatlıya bağlanarak yarışmalara devam edildi. Yarın da devam edecek olan yarışma saat 10.00'da başlayacak final maçlarının ardından madalya töreniyle son bulacak.