Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda 3 gündür devam eden Üniversiteler Arası Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası sona erdi. 300 sporcu bileklerini konuşturarak Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti. 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada ferdi sporculara ve takım sporculara madalya ve kupaları Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öney Abidin Balbay, Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Reşat Ekinci, BESYO Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey, Üniversite Federasyonları Temsilcisi Fatih Kılınç tarafından takdim edildi.

Üniversiteler Arası Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında; erkeklerde Kocaeli Üniversitesi birinci, Anadolu Üniversitesi ikinci, Atatürk Üniversitesi üçüncü oldu.


Üniversiteler Arası Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında kızlarda ise Kocaeli Üniversitesi birinci, Harran Üniversitesi ikinci ve İnönü Üniversitesi üçüncü oldu.

 

 

Haber;S.Kaşkır