Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Halter İl temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği 18 Temmuz Spor Salonunda Sakarya, Düzce, Bartın illeri ile yapılan 10 Kasım Atatürk’ü anma kupası düzenlendi.

12 Kasım 2016 Tarihinde 18 Temmuz spor salonunda Sakarya, Bartın ve Düzce ilimizden toplam 38 sporcunun katılımı ile 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kupası gerçekleştirildi . Kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabakalarda dereceye giren takımların ve sporcuların madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Gülay Ercan, Halter il temsilcisi Servet Türkel, Avrupa Şampiyonu sporcularımızdan Semih Yağcı ve Gökhan Kılıç, Muay Thai Antrenörü İbrahim Keleş ve müsabakada görevli hakemler takdim etti.

Dereceye giren takımlar erkeklerde Düzce birinci, Bartın ikinci, Sakarya ise üçüncü oldu. Bayanlarda ise Sakarya birinci, Düzce ikinci, Bartın ise üçüncü olurken müsabakaların erkeklerde en teknik sporcusu Sakarya ilinden Emirhan Günersan olurken bayanlarda ise Bartın ilinden Gülşen Taşçı seçildi.