Yazı metni

Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Kayseri grubunun birincisi olan ve 3. Lige yükselmeyi başaran Düzcespor takımı şampiyonluğun ardından Öncü TV de canlı olarak yayınlanan ve Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Sportmence programının konuğu oldular.

 

Düzcespor oyuncuları tam kadro programda yerini alırken,  Düzcespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve İşadamı Recep Pak’ta yayına katılan isimler arasındaydı.

Düzcespor’a büyük destek veren Pak verdiği prim sözünü İşadamı sıfatıyla verdiğini belirterek öncelikli olarak verdiği prim sözü üzerine yayına katıldığını belirtti. Düzcespor’un zoru başardığını ve daha da başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

 

Futbolcular kendilerini tek tek tanıtırken şampiyonlukla ilgili duygularını dile getirdiler. Şampiyona boyunca hangi maçı unutamadıklarını soran Hasan Kaya’nın sorusu üzerine futbolcuların geneli Ereğli Belediyespor maçı olduğunu belirttiler.

 

Düzcespor’un takım kaptanı Özkan’ın sakatlığından dolayı kaptanlık görevini üstlenen Eser’de takıma destek verenlere çok teşekkür ederek destek vermeyip köstek olmaya çalışanlara da en güzel cevabı aldıkları şampiyonluk ile verdiklerini, onların bu davranışının kendilerini hırslandırdıklarını ve kalbi Düzcespor ile atanlara alınan şampiyonluğu armağan ettiklerini belirtti.

Programın son bölümünde ise Düzcespor şampiyonluk pastasını kesti ve alınan başarıyı bir kez daha kutladı.

Kapanışta ise futbolcular hep bir ağızdan “Biz inandık sizde inanın sizin için şampiyon olduk” tezahüratını söylediler.