2. Süper Amatör Lig’de gösterdiği başarılı performans ile şampiyon olan ve 1. Süper Amatör Lig’e yükselmeye hak kazanan Düzce Gençlerbirliği takımı, Aydınpınar Caddesi üzerinde bulunan Sapak Market’te düzenlenen iftar programında bir araya geldi.



İş insanı Murat Dağbakan tarafından düzenlenen etkinliğe kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Ezan ile birlikte oruç açılan davet sonrasında, gecenin düzenlenmesini sağlayan Dağbakan ve Kulüp Başkanı Nuh Yüksel etkinliği değerlendirdi.



“Kendilerini ödüllendirmek istedim”

Gerçekleştirilen iftar programı hakkında konuşan Murat Dağbakan, Düzce Gençlerbirliği’nin elde ettiği başarıya değinerek şunları söyledi:

“Gençlerimizi ben ilk defa gördüm. Nuh Bey ile önceden bir ahbaplığımız var. Başarılarını da duyunca kendilerini bir şekilde ödüllendirmek istedim. Davet ettim, sağ olsun onlar da icabet ettiler. Başarılarının devamını diliyorum.”



“Her maçımızı final havasında düşündük”

Elde edilen başarı hakkında konuşan Düzce Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nuh Yüksel, başarılı bir sezon geçiren gençlerin bu şekilde onurlandırıldığını ifade etti:

“Düzce Gençlerbirliği olarak, 3 senedir şampiyonluğu kıl payı kaçırıyoruz. Kamuoyu da taktir eder ki, biz bu sene her maçımızı final havasında düşündük. 2. Amatör Lig’de oynayıp; U-16, U-17 ve U-19 Ligi’ne katılan tek takımız. Bu meyveleri alarak, hedefe hep birlikte ulaştık.”


Sezonu şampiyon olarak tamamlayan takımın, ilerleyen tarihlerde şampiyonluk kutlaması yapacağı da öğrenildi.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ