Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta şampiyon olan Düzcespor takımı elde edilen başarıyı şampiyonluk yemeğinde bir araya gelerek kutladı.Vali Ali Fidan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Jandarma Komutanı Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Baro Başkanı Ali Dilber, kulüp yönetimi, teknik ekip ve Düzcesporlu oyuncular yemekte yer aldı.

Yemek öncesi Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile kaleci Tuğrul’un Avcılar Belediyesi karşılaşmasının taraftarları korkutan pozisyonu değerlendirmesi salondakiler güldürdü. Başkan Keleş kaleci Tuğrul’a ‘Son dakikada topu elinden kaçırdığında korkuttun mu?’ diye sordu. Tuğrul’da Başkan Keleş’e samimi bir yanıt vererek korktuğunu itiraf etti.
Vali Ali Fidan gecede şampiyonluk ve son maç hakkında düşüncelerini ifade etti. Yaptığı konuşmada zorlu maç için ‘Heyecan yapalım diye o şekilde bitirdiniz maçı, yoksa rahat kazanacağınızı biliyorduk’ dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzcespor 3.Lig’e çıktığı için başkanlık görevini bırakmak zorunda olduğunu ifade ederek ‘Bende herhalde kulübün onursal başkanı olarak destek veririm’ dedi. Başkan Keleş, geldiği günden itibaren takıma büyük destek verdiği için Vali Fidan’a teşekkür ederek şampiyonluk priminin büyük bir kısmının Vali Fidan’ı karşılayacağını söyledi.

Takım Kaptanı Serkan Öz, Başkan Keleş’e teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kaptan Öz’ün özellikle Vali Fidan’ı iltifatı Düzcespor’un yıllardır nasıl sahipsiz kaldığının adeta bir ilanıydı. Öz, Vali Fidan’a ‘Uzun zaman sonra bir Valimizi aramızda gördük. İnşallah uzun zaman bizimle olursunuz’ temennisinde bulundu. Yemek şampiyonluk kupasıyla toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber:Y.SEVER