Düzcespor Basın Sözcüsü Cemal Emrah Özer ve Düzcespor Genel Kaptanı Özkan Öcal haber merkezimize bazı açıklamalarda bulundu.

Cemal Emrah Özer, Düzcespor taraftarlarının kendilerine güvenmelerini isteyerek, “Amatör takımlarda top oynuyoruz. Koyu bir Düzcespor taraftarıyız. Yeni sezonda sahada bambaşka Düzcespor olacak. Geçen sezondan beri Düzcespor’un en büyük ihtiyacı olan santrofor ve forvet oyuncusu alacağız. Bu iki oyuncu da çok kaliteli olacak. Daha sonra takımın eksik bölgelerine yöneleceğiz.” Dedi.

 Düzcespor Basın Sözcüsü Cemal Emrah Özer son olarak Başkan Cihat Algün’ün iyi niyetli, kendi işinde başarılı bir iş adamı olduğunu ayrıca Düzcespor için şans olduğunu söyleyerek amaçlarının ligde şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Düzcespor Genel Kaptanı Özkan Öcal ise Düzcespor için kalıcı çözümler bulmak adına planlar yaptıklarını ve bir proje halinde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e götüreceklerini söyledi.

Öcal, Düzcespor’un kalacağı yer ile ilgili, daha önce bir öğrenci evinin tutulduğunu buranın oyuncular için uygun bir yer olmadığını belirterek, “Düzcespor olarak eski yerin daha güvenli olması nedeni ile tekrar orada kalacağız. Ama burada Düzcespor yalnız kalacak. Düzcespor’un kurumsallaşması için ellimizden geleni yapacağız. Düzce bize güvensin.” Diye konuştu.