Düzcespor'da son 6 müsabakada takımın başında Teknik Sorumlu olarak maçlara çıkan Murat Şenvardar bu maçlarda alınan sonuçlar ve oynanan futbol açısından bakıldığında beğenilip beğenilmediğini değerlendirilecek. Elbette sonuç olarak yaptığı işler tatmin etti. Kamuoyunda oynanan oyun açısından Kütahyaspor maçı dışında iyi oynanan bir karşılaşma ön plana çıkmıyor.

Kıbrıscıkspor, Arifiye Kalaycıspor, Eskişehir Demirspor, Dikilitaşspor, son olarak da Avcılarspor maçlarında kötü oyun oynansa da Düzcespor skor olarak istediğini alarak şampiyon oldu. Takıma yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Düzcespor Teknik Sorumlusu Murat Şenvardar'ın sezon sonunda birkaç futbolcu hariç diğer futbolcularla vedalaşmadan şampiyonluk primi olan 30 bin lirayı alıp şehri terkettiği öğrenildi.

Şenvardar'ın böyle davranmasının sebebi ise bilinmiyor. Şenvardar bütün oyuncularla bir araya gelerek kendilerini tebrik ederek helalleşmediği belirtildi. Düzcesporlu futbolcular sezon başından itibaren özveriyle mücadele ederek Düzcespor takımını şampiyon yaptı. Şenvardar'ın şampiyonluğun mimarı olan oyuncularıyla konuşmadan Düzce'den ayrılması camia tarafından hoş karşılanmadı. Düzcespor oyuncuları ve Düzce taraftarı gelişmeleri takip ederken Şenvardar'a bu konuda kırgın oldukları ifade edildi. Yaşanan olaydan Düzcespor'un ilerleyen süreçte zarar görebileceğinden endişe ediliyor. Düzcespor'un yeni sezonda nasıl bir teknik adamla anlaşması gerekir? Kırmızı lacivertlilerin Teknik Sorumlu Murat Şenvardar'la devam mı etmesi gerekir ? Düzcespor yönetimi 3.Lig'i iyi bilen daha kariyerli Teknik adam mı bulması gerekir ? Bunun kararını Düzcespor Yönetimi verecek. Tüm bu konularda atılacak adımlar zamanla netlik kazanacak.